Blog

Her på bloggen kan du læse og se billeder af hvad der sker på pladsen og rundt omkring Høchendorff granit. Med jævnlige opdateringer giver vi dig et indblik i vores hverdag.

Udvidelse af pladsen

...

Lys trin

...

Sandstens terrasse i varme farver

...

Naturens kontraster

Hårdt træ er de seneste år blevet mere og mere udbredt i norden - med direkte import af bangkirai, sikrer vi en træsort som hurtigt patinerer og bliver sølvgråt, som vi bedst kan lide vores træ terrasser nordpå.

Den varme farve kan bibeholdes med årlige olieringer, men den største fordel ved bangkirai er den måde fibrene i træet er skabt på, fra naturens hånd - det sikrer imod splinter, møbler og slitage i op til 25 år, med den rette behandling.
Og sidst, men ikke mindst, står den i en fantastisk kontrast til vores mange forskellige natursten.

CPH Garden 19´- RYTMEN

Som Danmarks førende leverandør af special produceret natursten, er vi hos Høchendorff APS, stolte over at være indbudt til CPH Gardens 2019, hvor vi skal levere skræddersyet naturstensløsninger til Concept Gardens hyper moderne showhave RYTMEN.-

En showhave er landskabsarkitekternes svar på en catwalk, hvor man udstiller de ypperste produkter og færdigheder indenfor innovativt design og eksklusive produkter.

Vores elegante Cello bliver slebet og tilpasset, så vi kan fremhæve deres unikke karaktertræk og pryde havens arkitektur – en Cello sten fremkommer med en let marmorering, som med den rigtige overfladebehandling er legende i farvespillet og passer perfekt ind i det nordiske lysbillede.

Sandsten til den moderne have

Høchendorff ApS leverer sandsten i højeste kvalitet og i alle formater.
Kig forbi og bliv inspireret!

Ny hjemmeside oppe at køre!

Nu har Høchendorff fået en ny og opdateret hjemmeside op at køre. 

Den vil løbende blive opdateret med nye produkter og regelmæssige blogindlæg.